24.2.2007

Reaktioaikapeli

Kun nyt tein tuon edellisen lyhyen yhteenlaskuharjoituksen niin tuli mieleen laittaa tämä varmaan joskus vuonna 2001 tai 2002 tekemäni reaktioaikapeli tänne myös talteen...olkoon vaikkapa esimerkkinä siitä mitä oppilaat voisivat tietotekniikan tunnilla saada aikaan (joskaan pelin ohjelmakoodi ei ole laadultaan parasta mahdollista; koodi on katsottavissa tämän sivun lähdekoodeista.)

Edit, 2.3.07: Jostain syystä peli vaikutti toimivan jotenkin hitaasti ts. antavan liian suuria/hitaita reaktioaikoja. Muutin pelin niin, että se aukeaa uuteen ikkunaan...näyttäisi toimivan paremmin elikäs kokeile uudestaan parantaa mahdollista aiemmin tekemääsi ennätystä.

HUOM! Pelin pelaaminen saattaa edellyttää popup-ikkunan avaamisen tai JavaScriptin suorittamisen hyväksymistä. Internet Explorer saattaa viitata aiheeseen myös termillä ActiveX.

Ps. Välilyöntinapista on tässä pelissä apua.

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Voi ei.. Tää on melkein addiktiivinen kun pitää yrittää päihittää itsensä. No niin, taidan tyytyä tuohon O,34:ään (parempi kuin Villellä, heh). :)

T. Anne bändistä

PS. Niin. On muuten aika hauskaa että pidät tällaista blogia. Voi varmaan olla tosi mielenkiintoinen, etenkin toisille matikkaopeille.

Outi Paloheimo kirjoitti...

Huolellisesti ja hyvin tehty blogi sulla. En edes yritä väittää ymmärtäväni jotakin matematiikasta, mutta tuo reaktiopeli on addiktoiva. =)

Anonyymi kirjoitti...

Aika paha, aika oli 0.347
muusikolta pienessä sievässä.