Kevään 2007 matematiikan ylioppilaskoe
Kevään 2007 matikan pitkän ja lyhyen oppimäärän yo-koe pidettiin 16.3.07. Helsingin Sanomat on tapansa mukaan julkaissut molempien kokeiden koetehtävät ja esimerkkiratkaisut.
Kevään 2007 matikan pitkän ja lyhyen oppimäärän yo-koe pidettiin 16.3.07. Helsingin Sanomat on tapansa mukaan julkaissut molempien kokeiden koetehtävät ja esimerkkiratkaisut.
Kirjoitus valmistui klo 23.24
Aiheet: lukio-opetus, yo-kirjoitukset
Tämä blogi sisältää itsedokumentaatioajatuksella muistiinpanoja, havaintoja, ideoita ja tuntemuksia luennoilta, oppituntien seurannasta, suunnittelusta, pidosta ja jälkipuinnista, sijaisuuksista ja ylipäätään oman opettajuuden kehittämiseen ja ideapankin kartuttamiseen liittyvästä.
Blogi sai alkunsa syksyllä 2005 pedagogisten aineopintojen portfolion kokoamispaikkana. Alkuperäisestä käyttötarkoituksestaan blogi on sittemmin laajentunut paljon.
Sisällöstä vastaa Janne Cederberg, etunimi.sukunimi (at) gmail.com.
Ps. Vuoden 2008 jälkeen blogiin ei ole muutamaa artikkelia lukuunottamatta tullut uutta sisältöä. Uudempaa tuotantoa voit tutkailla Opetus.tv-sivustolta.
3 kommenttia:
Hei!
Erittäin vaikuttava tämä blogisi. Mahtavaa, että olet näin innostunut alastasi!
Luin noita sun norssilla saamiasi kommentteja, ja kuulosti siltä, että oppilaidenkin mielestä olet oikealla alalla. Yläluokat eivät aina ole se kiitollisin opetuspaikka ;)
Tsemppiä!
Johanna Koski
Moi Johanna,
Kiitos rohkaisevasta palautteestasi :)
Yläkoululaiset on siitä hauskoja, että yleensä heistä näkee lukiolaisia selvemmin tykkäävätkö tunnista vai eivät...saa siis selvempää, sekä verbaalista että non-verbaalista palautetta omasta toiminnastaan mikä luonnollisesti auttaa omien toimintatapojen kehittämisessä.
Minkä alan ihmisiä olet itse?
Yläkoululaisten kanssa saa myös usein interaktiivisempia tunteja.. lukiolaiset kun ovat hieman passiivisempia ja liikkeellä "kaada mulle tieto päähän kiitos ilman, että mun tarvii muuta kun kopioida" -asenteella. Ryhmästä riippuen tietysti.
Lähetä kommentti