1.4.2006

Sinut on siirretty passiivirekisteriin

Jyväskylän yliopistolla on käytössä yliopiston tietotekniikan laitoksen kehittämä kurssikirjanpito- ja hallintajärjestelmä Korppi. Kirjauduin Korppiin sisälle juuri äsken ja ilmoitustaulullani oli seuraava viesti:

Et ole suorittanut kursseja kolmeen kuukauteen. Tästä johtuen sinut on siirretty passiivirekisteriin 1.4.2006 alkaen. Sinulla ei ole opiskeluoikeutta, ennen kuin esität omalle laitoksellesi opintosuunnitelman hyväksyttäväksi.

Voit kirjata alle perustelusi ja joko hyväksyä tai hylätä päätöksen.

Tämän alla oli sitten tekstilaatikko, johon saattoi kirjata perustelunsa miksi mahdollisesti ei hyväksynyt passiivirekisteriin siirtoa.

Olin juuri noin viikko sitten lukenut yliopiston nettisivulta yliopiston ottavan käyttöön mainitun passiivirekisterin. Kirjoitin perustelulaatikkoon seuraavasti:

Suoritan pedagogisia aineopintoja tänä vuonna (2005-2006) ja kurssit OPEA110, OPEA410, OPEA520, OPEA530 ja OPEA610 tulevat opintorekisteriin kirjattavaksi vasta huhtikuun lopussa. En missään tapauksessa hyväksy passiivirekisteriin siirtoa!

ja painoin tämän jälkeen "En hyväksy" -nappia. Korppi totesi "Etkö todellakaan halua hyväksyä? ;-)" ja tarjoili napin, jossa luki "Okei, hyväksytään sitten ;)" Painoin nappia, jonka jälkeen Korppi totesi:

Kela suosittelee opiskelutahdin kiihdyttämiseksi syömään silliä ja juomaan kuravettä päälle. Mukavaa kevään jatkoa! :-)
t. Korppi-tiimi

Hyvää aprillipäivää d:)

Ei kommentteja: