1.5.2006

Auskultointi takana

Viime tiistaina oli pedagogisten aineopintojen eli auskultoinnin loppuseminaari Agoralla ja sen jälkeen OKL:n kevätjuhla seminaarinmäellä.

Loppuseminaarissa, oli mm. OAJ:n Jyväskylän pääluottamusmiehen puheenvuoro palkkaukseen, työsopimuksiin yms. liittyen. Esittelimme myös sekaryhmissämme tammikuussa tekemämme yhteistoiminnallisen oppimisen kokeilun tutkimusraportit/-julisteet. OKL:n kevätjuhlassa liikunnan opeopiskelijoiden ballerina-esitys, sekä musiikin opeopiskelijoiden esitykset olivat hilpeitä mutta hauskoja ;) Myös OKL:n didaktikkojen kuoro oli vaudissa, erityiskiitokset tyylikkäästä eläytymistä ja laulusta OKL:n varajohtaja Emma Kostiaiselle.

Nyt on siis auskultointi takana. Vuosi oli raskas, mutta antoisa; tällä hetkellä olo on samalla sekä helpottunut että hiukan haikea. Nyt pidän kuitenkin 10 päivää lomaa Singaporessa enoni ja hänen perheensä luona ja harjoittelen samalla peruskoulu- ja alkuopetuspedagogiikkaa käytännössä viettämällä aikaa kahdeksan- ja viisivuotiaiden serkkujeni Helmin ja Oskarin kanssa :)

Ei kommentteja: